Laura onderneemt: Huisje op Wielen huren

Afgelopen zomer zagen wij op onze gezellige Brabantse camping een hele leuke en schattige caravan het terrein op rijden. Kort daarvoor zagen we op Instagram al een aankondiging in de Stories van Huisje op Wielen voorbij komen dat deze beauty onderweg was naar Recreatiepark De Achterste Hoef, dus helemaal onbekend kwam deze ons niet voor.

Dat was natuurlijk tijd om eens even grondig op onderzoek uit te gaan, want wie of wat is Huisje op Wielen eigenlijk? Van de gasten die verbleven in de caravan vernomen wij dat ze deze dus huurde bij Laura, eigenaresse van Huisje op Wielen. En een belletje verder wisten we alle ins & outs over Laura en haar bedrijf! We vroegen Laura om haar Brabantse onderneming eens te omschrijven voor onze lezers / website bezoekers.

Laura vertelt: Wil je er even tussenuit met een kleurrijke, hippe caravan? Iedere "Huisje op Wielen" caravan is compleet ingericht met praktische, noodzakelijke, belangrijke, gezellige, niet-altijd-nodig-maar-wel-leuke-spullen. Alles is al aanwezig in de caravan voor een leuke en complete vakantie.

Van handdoeken tot wc papier en van theelichtjes tot aan een koffiemachine inclusief cupjes/ pads. Maar ook doktersromannetjes en spelletjes zijn aanwezig. En zelfs een tosti-apparaat. Kortom, je hoeft alleen je koffer maar mee te nemen! Je haalt de caravan op (of wij zetten hem op de gewenste locatie) en je tuft heerlijk naar de plek waar jij wil. Onze caravans hebben dus GEEN vaste sta-plek en mogen overal mee naar toe.

Samenwerking: kamperen bij De Achterste Hoef met Huisje op Wielen

Wij zijn uiteraard fan van deze prachtige caravans en werken graag mee aan de mogelijkheid om kamperen voor iedereen mogelijk te maken. Huur je daarom een caravan bij Huisje op Wielen en wil je deze plaatsen bij Recreatiepark De Achterste Hoef? Dan ontvang je 10% korting op het boekingsbedrag (excl toeristenbelasting).

Je ontvangt van Laura een kortingscode om de boeking te kunnen plaatsen met korting. De korting is het gehele seizoen te gebruiken m.u.v. in combinatie met andere kortingscodes, kortingskaarten of aanbiedingen.

Huisje op Wielen verhuurt 3 caravans:

  • Ibiza Blue (max. 5 personen)
  • Green Village (max. 4 personen)
  • Pretty Pink (max. 4 personen)

Met korting op vakantie?

Bekijk onze arrangementen en maak nu gebruik van onze aanbiedingen

 

Dit zeggen gasten over ons:

anwb logo

8.4

anwb logo

8.1

google logo

4.3/ 5

Dit zeggen gasten over ons:

anwb logo

8.4

anwb logo

8.1

google logo

4.3/ 5