De Parel van de Brabantse Kempen

Recreatiepark De Achterste Hoef ligt in een prachtige natuuromgeving. de vele bossen en heide-

velden vormen een prima uitvalbasis voor een mooie fietsroute of een ontspannende wandeltocht met je trouwe viervoeter. Een echte aanrader is natuurdomein ‘De Pals’. Na een korte wandeling van 3.5 km bereik je het begin van het domein. Hier begint de groene route en mag je hond zich he-le-maal uitleven. In het losloopgebied van 2 km hoeft je hond namelijk niet aan de leiband! Je komt er hoogstwaarschijnlijk wel een paar speelkameraden tegen. Als je nog steeds niet moe bent, kan je route nog verder uitbreiden door de verschillende lussen te combineren, goed voor een hele dag wandelplezier!

Tijdens de wandeling kom je geen horecagelegenheden tegen. Maak je dag dus extra leuk door een picknick te voorzien en deze te nuttigen op de bankjes aan het begin van het park.

 

Alle kleine beetjes helpen

dorpooh bag small format

Na zo’n dag vergeet je al je zorgen. Nou, bijna alle zorgen. Je zit natuurlijk midden in de natuur, waar blijf je in godsnaam met die stinkende hondenpoep? Say no more. Een hondenpoepzakje van Dorpooh hebben we tijdens lange tochten standaard in onze leren poepzakhouder zitten. Deze zakjes verminderen slechte geurtjes en is bovendien 100% composteerbaar. Een extra wattenlaagje zorgt ook voor een extra hygiënische laag tussen je hand het de hondenpoep zodat het niet vies aanvoelt. De gebruikte zakjes hang je aan de handige houder zo hoef je er toch niet mee te sleuren. Met dit 100% biologisch afbreekbare poepzakje draag ook jij je steentje bij aan het milieu.

En wie zei dat het klimaat redden moeilijk hoeft te zijn?

Met korting op vakantie?

Bekijk onze arrangementen en maak nu gebruik van onze aanbiedingen

 

Dit zeggen gasten over ons:

anwb logo

8.4

anwb logo

8.1

google logo

4.3/ 5

Dit zeggen gasten over ons:

anwb logo

8.4

anwb logo

8.1

google logo

4.3/ 5