Recreatiepark De Achterste Hoef

Vakantie met hond

Vakantie met hond? Ontdek de mogelijkheden op Recreatiepark De Achterste Hoef

Een vakantie is pas compleet als je trouwe viervoeter mee kan. Op Recreatiepark De Achterste Hoef zijn honden meer dan welkom en hebben we talloze faciliteiten en accommodaties die perfect zijn voor een vakantie met je hond. Of je nu wilt kamperen, een huisje wilt huren of de prachtige bossen en losloopgebieden wilt verkennen, bij ons geniet je samen met je hond van een onvergetelijke vakantie.

Kamperen met je hond

Op onze camping zijn er speciale kampeerplaatsen waar honden toegestaan zijn. Deze ruime plekken bieden genoeg ruimte voor zowel je tent of caravan als voor je hond om zich vrij te bewegen. Daarnaast zijn er voldoende wandelroutes in de directe omgeving waar je samen met je hond kunt genieten van de natuur.

Vakantiehuis huren met je hond

Wil je liever in een comfortabele accommodatie verblijven, dan hebben wij diverse accommodaties waar je hond welkom is. Onze huisjes zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende ruimte voor het hele gezin, inclusief je viervoeter. Zo kun je genieten van alle luxe en comfort terwijl je hond zich ook thuis voelt.

Losloopgebieden en wandelroutes

Rondom Recreatiepark De Achterste Hoef vind je prachtige losloopgebieden waar je hond vrij kan rondrennen en spelen. Daarnaast zijn er diverse wandelroutes die je samen met je hond kunt verkennen. Of je nu kiest voor een korte wandeling of een uitgebreide tocht, de omgeving biedt volop mogelijkheden voor heerlijke wandelingen in de natuur.

Faciliteiten voor honden op onze camping

Onze camping biedt diverse faciliteiten die het verblijf voor jou en je hond extra aangenaam maken. Denk aan een speciaal hondentoilet en voldoende uitlaatmogelijkheden. We vragen je wel vriendelijk om je hond altijd aangelijnd te houden als je over de camping wandelt.  

Reserveer je vakantie met hond in Brabant

Geniet van je volgende vakantie samen met je hond op Recreatiepark De Achterste Hoef. Met onze ruime keuze aan accommodaties, kampeerplaatsen en hondvriendelijke faciliteiten zijn er volop mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie voor zowel jou als je trouwe viervoeter. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder.