Recreatiepark De Achterste Hoef

Zwembaden

Camping met zwembad? Geniet van een verfrissende vakantie op Recreatiepark De Achterste Hoef

Zoek je een camping met zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het water? Op Recreatiepark De Achterste Hoef, gelegen in het Brabantse dorp Bladel, hebben we diverse mogelijkheden met zowel binnen- als buitenzwembaden en een zwemplas. Of je nu een fanatieke zwemmer bent of gewoon wilt relaxen aan de waterkant, bij ons vind je alles voor een perfecte vakantie.

Zwemplezier in het zwembad voor het hele gezin

Onze camping beschikt over meerdere zwembaden die geschikt zijn voor alle leeftijden. Het buitenzwembad is ideaal om te genieten van de zon en een frisse duik te nemen op warme dagen. Voor de kleintjes hebben we een apart kinderbad waar ze veilig kunnen spelen en spetteren. Tijdens minder mooie dagen kun je terecht in ons verwarmde binnenzwembad, zodat het zwemplezier altijd doorgaat.

Zwemmen in de recreatieplas

Onze camping met zwembad biedt meer dan alleen een zwembad waar je kunt zwemmen. Op Recreatiepark De Achterste Hoef kun je ook genieten van diverse andere faciliteiten en activiteiten. Onze recreatieplas is dé place to be in de zomer. Je kunt hier heerlijk zwemmen, zandkastelen bouwen en dobberen op een luchtbedje. Ook leuk, in de zomervakantie organiseren we regelmatig een beachparty waar jong en oud genieten van het ultieme strandgevoel. 

Verblijf op een 5-sterren camping met topfaciliteiten

Recreatiepark De Achterste Hoef is een 5-sterren camping die tal van faciliteiten biedt om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Naast onze zwembaden beschikken we over een uitgebreid aanbod aan voorzieningen zoals speeltuinen, een golfbaan, een restaurant en een campingwinkel. Zo hoef je het park niet te verlaten om te genieten van een compleet verzorgde vakantie.

Reserveer je verblijf en neem een duik in ons zwembad

Kom genieten van een heerlijke vakantie op een camping met zwembad op Recreatiepark De Achterste Hoef. Boek je verblijf gemakkelijk online. Met onze ruime keuze aan accommodaties en uitgebreide voorzieningen wordt het een vakantie vol plezier en ontspanning. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen je graag verder.